Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Маги Халваджиян за Слави: Спечелих всички дела срещу него

отпечатай новината

20.06.2019 12:39 | Видян 3773 пъти

Маги Халваджиян за Слави: Спечелих всички дела срещу него

ТВ продуцентът Маги Халваджиян заяви в свое интервю, че Слави Трифонов лъже, че е спечелил делата срещу Господарите. Всъщност било точно обратното. Именитият арменец си позволи да коментира и какво смята за Шоуто на Слави, както и анализира дали сценаристът Иво Сиромахов влиза добре в образа му.

На въпроса дали според него Шоуто на Слави се е изчерпало, телевизионерът сподели:

„Трудно ми е да говоря за Слави, защото имахме много добри отношения. Няма да кажа, че сме били приятели, но по нощите си ходехме на гости. Смея да твърдя, че сигурно съм му направил 15-16 клипа, и то най-хубавите. Работехме много добре заедно, той ми имаше пълно доверие. Когато ни се поразвалиха отношенията, не съм си позволявал да говоря за него нищо, защото това са си наши лични неща.

Като професионалист обаче, без да се влияя от отношенията ми с него, ще кажа, че шоуто му много отдавна се умори и изчерпа. И това беше видно, Слави изгуби голяма част от аудиторията си. И в това няма нищо лошо. Това се случва с всяко шоу, което е на екран години наред. Съдя и по себе си. С удоволствие съм го гледал, но в един момент спрях, защото вече не ми е интересно. А и той в един момент прекалено започна да вкарва сериозни политически елементи, а аз искам да се забавлявам вечер“.

Провокиран от запитване, Маги си позволи да коментира и Слави като бъдещ политик. Според Халваджиян Дългия е уморен, а в политиката трябва да се влиза с мощна енергия. И все пак му пожелава успех в начинанието, ако изобщо се осъществи.

Магърдич не е доволен и от Иво Сиромахов, който редовно се опитва да го имитира. На външен вид сценаристът, подвизаващ се от край време и като актьор, го докарвал, но не се стараел достатъчно, за да пресъздаде пълния му образ.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !