Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Том Ханкс: Играта на играчките 4 е най-добрият филм от поредицата досега

отпечатай новината

17.06.2019 17:09 | Видян 976 пъти

Том Ханкс: Играта на играчките 4 е най-добрият филм от поредицата досега

„Това е най-добрият филм от поредицата“ - с тези думи Том Ханкс започна промотурнето си за „Играта на играчките 4“.

Знам,че звучи абсурдно, защото участвам в него, но това е един от най-хубавите филми изобщо, които съм гледал

добави още холивудският ас, като не забрави да отдаде заслуженото и на новите попълнения в актьорския състав на продукцията, сред които Киану Рийвс, Тони Хейл и Карл Уедърс.

Ханкс озвучава героя Уди още от самото начало на поредицата, което бе дадено през 1995 г., като признава, че цял отдел в „Дисни“ се грижи за това какво могат да говорят актьорите по време на прес турнетата. В свое телевизионно интервю двукратният носител на „Оскар“ дори показа две страници от подадения му документ, в който са очертани границите от сюжета, които може да разкрива. „Има дори ориентировъчни въпроси за водещите“, намигна Ханкс, но не пропусна да отбележи, че вероятно вече си е навлякъл гнева на шефовете във въпросния отдел на компанията.

Премиерата на „Играта на играчките: Пътешествието“ по българските кина е заложена за 28 юни. Сюжетът ще се завърти около семейната екскурзия на детето Бони, което взима цялата банда от играчки със себе си. Уди обаче внезапно се отклонява, което му носи среща с отдавна загубената му приятелка – пастирката Бо Пийп. След годините, в които се е грижила сама за себе си, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, вече не отговарят на деликатната й порцеланова облицовка и с Уди бързо разбират, че вижданията им по отношение на живота като играчка са коренно различни.

Източник: monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !