Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Поли Генова готви нов албум

отпечатай новината

17.06.2019 12:39 | Видян 1180 пъти

Поли Генова готви нов албум

Поп звездата Поли Генова ще зарадва верните си фенове с нов албум. Изпълнителката на If Love Was A Crime прекарва все повече време в студиото, като докато не е ангажирана с поети участия или грижите за първородния си син Даниел, налива основите на следващия си диск.

Певицата признава, че двумесечното бебе е изключително спокойно, което й позволява да прекарва повече време в писане на песни. Албумът пък се очаква да стане пазарен факт наесен.

Даниел е най-хубавият ми подарък, той е едно малко чудо и най-голямото ми вдъхновение. Сред раждането му имам много идеи, искам да пиша нови песни и да създавам все по-хубава музика",обяснява пред woman.bg звездата.

Припомняме, че Генова даде живот на малкия Даниел в средата на месец април, като само месец по-късно се завърна на сцената – първо като водещ на церемонията по връчването на годишните музикални награди на БГ Радио, а по-късно и като част от турнето на спекаткъла в памет на Тодор Колев „Фалшив герой“.

Заедно с Ненчо Балабанов, Димо от група P.I.F., Хилда Казасян и музикантите от Симфоничния оркестър на Държавна опера – Русе с диригент Димитър Косев, вече представиха шоуто в Русе и София. Предстои всички те да се поклонят и пред публиката в Бургас (8 юли) и Варна (19 юли).



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !