Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джеси Джей се запозна с дъщерята на гаджето си Чанинг Тейтъм

отпечатай новината

17.06.2019 11:53 | Видян 1633 пъти

Джеси Джей се запозна с дъщерята на гаджето си Чанинг Тейтъм

Британската певица Джеси Джей призна, че връзката й с актьора Чанинг Тейтъм е сериозна и тя вече се познава с дъщеря му Евърли.

"Тя е само на шест и е прекрасна", коментира изпълнителката на Think About That. Макар че връзката й с Тейтъм датира от месец октомври в медийното пространство се заговори за романтичните им отношения близо половин година по-късно.

„Папараци ни снимаха с Чан преди още да сме сигурни какво представлява връзката ни. Това създаде голямо напрежение. Имахме нужда от време да се опознаем по-добре. Тъкмо сега се върнахме от първата си екскурзия заедно. Беше чудесно, само това ще кажа“, обясни Джеси Джей.

Припомняме, че искрата между нея и Тейтъм пламна само месец, след като стана ясно, че той се развежда с колежката си и майката на детето му - Джена Дюан. Двамата бяха заедно в продължение на повече от девет години.

Самата Джеси Джей пък неотдавна призна публично, че според лекарските прогнози тя няма да може да има деца. Въпреки това певицата е категорична, че не се е отказала от мечтата си да стане майка, като най-вероятно ще прибегне до осиновяване.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !