Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Златка ражда син на Джизъса през октомври

отпечатай новината

14.06.2019 09:01 | Видян 1731 пъти

Златка ражда син на Джизъса през октомври

Златка Райкова ще дари годеника си Благой Георгиев – Джизъса със син.

Плеймейтката е бременна в петия месец и трябва да роди през октомври. Бившата блондинка е много суеверна и доскоро упорито криеше, че ще става майка след броени месеци. В социалната мрежа тя публикува само селфита или стари снимки, за да заблуждава почитателите си.

Красавицата изпадала в ужас, че може някой да я урочаса и всячески се пази от хората. За да не бъде толкова разпознаваема, някогашната сексуална лудетина дори смени цвета на косата си и стана брюнетка.

Другата причина за драстичната й промяна е, че много бъдещи майки избягват да ползват вредните бои за коса и се спират на цвят, близък до естествения, за да го поддържат по-лесно и да не изтощават косата си, пише Уикенд.

Едва в последния брой на предаването Папараци изкусителката призна, че ще стане майка след няколко месеца. За Джизъса това ще е четвърто дете, тъй като вече има три от двете си бивши половинки.

И понеже във ВИП Брадър Златка се закани, че ще има дъщеря и ще я кръсти на майка си Виктория, то нищо чудно синът й да стане Виктор.

В момента бъдещите родители са в Гърция и се любуват на слънчевите лъчи и плажа, а из социалните мрежи се шегуват, че Благой се грижи за демографския проблем в България, като усилено прави деца. За 37 години той вече очаква четвърти наследник и едва ли ще спре с правенето на бебета, шушукат по негов адрес из светските среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !