Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Защо се разделиха Ирина Шейк и Брадли Купър?

отпечатай новината

13.06.2019 16:55 | Видян 2217 пъти

Защо се разделиха Ирина Шейк и Брадли Купър?

За разрив в отношенията на една от най-известните двойки в Холивуд – Брадли Купър и Ирина Шейк се говори отдавна, но вече стана ясно, че проблем наистина има.

Преди дни се разбра, че супермоделът се е изнесла заедно с детето им от дома на актьора и режисьор и двамата са си дали известно време почивка един от друг. Станаха ясни и подробности около раздялата им.

Според източник, по време на снимките на музикалната драма Роди се звезда с Лейди Гага, Брадли, който е режисьор на продукцията и изпълнява една от главните роли „емоционално се е отстранил“ от близките си. Това именно е довело и до проблеми във връзката между двамата, пише OK Magazine.

„Те се опитаха да съхранят връзката си“, разказва източникът, но по неговите думи „отношенията им са се променили“. „Всъщност Брадли и Ирина винаги са били потайни – обясни източникът – малцина знаеха какво точно се случва между тях“.

В началото на тази година на церемонията при наградите BAFTA Купър благодари на Шейк за търпението, което тя проявила докато той гради кариера.

Друг източник съобщи, че двойката всъщност е живяла съвсем различен живот – „Ако Брадли е в Лос Анджелис, Ирина не бе в града, и обратното“.

Ирина Шейк и Брадли Купър дълго време не обсъждаха връзката си. За романтичните отношения между двамата се разбра за първи път през 2015 г., когато показаха близост по време на шоу на Бродуей. През 2017 г. се роди тяхната дъщеричка.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !