Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

С кого излизат на двойни срещи Меган и Хари?

отпечатай новината

13.06.2019 12:21 | Видян 1519 пъти

С кого излизат на двойни срещи Меган и Хари?

За приятелството между Джордж и Амал Клуни с херцозите на Съсекс стана ясно, когато актьорът и режисьор се появи на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари.

Джордж Клуни впоследствие сам потвърди добрите си отношения с тях, а Амал даже бе почетен гост на baby shower, който херцогинята подготви в Ню Йорк. Съвсем скоро в интервю за Daily Mail актьорът разказа, че те си устройват двойни срещи заедно.

„Ние живеем недалеко един от друг, често се срещаме и си правим вечеринки заедно. Те са отлична двойка, добри, весели и влюбени един в друг. Те ще бъдат прекрасни родители“, заяви Джордж.

Той даже се превърна в защитник на Меган Маркъл, когато пресата не спираше да я атакува заради нейните роднини, с които Меган не поддържа топли отношения.

„Струва ми се, че това не е особено справедливо, когато пресата започне да обсъжда някого по всякакъв повод. А всъщност Меган не прави нищо, освен да се опитва да живее свой собствен живот“, каза той.

Амал Клуни също е приятелка с Меган и Хари. Говори се, че тя е платила частния самолет, с който е прелетяла някогашната звезда от сериала Костюмари от Лондон в Ню Йорк, където се проведе baby shower на херцогинята и също така ѝ е давала съвети по въпроси, свързани с майчинството.

Скоро също така Джордж Клуни трябваше да обяснява, че не би бил добър кръстник на сина на херцозите, тъй като самият той трудно се справя като баща на близнаци.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !