Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Депортираха фотографа, който преследваше Кендъл Дженър

отпечатай новината

12.06.2019 17:23 | Видян 1468 пъти

Депортираха фотографа, който преследваше Кендъл Дженър

Фотографът, който беше арестуван за влизане в дома на Кендъл Дженър вече е депортиран обратно в Канада.

Случаят е от октомври миналата година, когато Джон Форд е задържан за опит да влезе в дома на Дженър за четвърти път. Тогава моделката е изискала ограничителна заповед срещу фотографа. Веднага след като му е била поставена гаранция от 20 хил. долара, той е излязъл на свобода и отново се е опитал да влезе в дома на модела докато тя е била вътре.

Охраната се справила с нарушителя и Форд отново е бил задържан за нарушаване на ограничителната заповед. Тогава Дженър обвини медиите, че те не само издават къде ходи и какво прави, а и къде живее, което помага на хора като Форд да я тормозят. „Знам, че известността идва с някои негативи, но когато издавате точния ми адрес, подлагате на опасност живота ми. Засрамете се“. Фотографът беше осъден на 180 дни в затвора. След като излежа само половината, той беше освободен през февруари тази година.

Кендъл Дженър вече може да спи спокойно, тъй като Форд е депортиран отново в Канада. Причината е изтеклата му виза. Той е влязъл в САЩ преди една година с виза, която му позволява да остане в стрната не повече от шест месеца. Тъй като фотографът не е подновил документа си, той трябва да бъде депортиран.

В изявление до TMZ кланът Кардашян-Дженър благодариха на полицията в Лос Анджелис за свършената работа. „Действията на този човек имаха негативен ефект не само върху живота на Кендъл, но и върху цялото семейство. Не се чувствахме спокойни и се страхувахме за безопасността си. Чувстваме се добре, когато знаем, че този човек е далеч от нас“.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !