Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Хари и Меган търсят бавачка чрез агенция

отпечатай новината

15.06.2019 09:43 | Видян 1736 пъти

Хари и Меган търсят бавачка чрез агенция

Принц Хари и съпругата му Меган са прибегнали до услугите на агенция за подбор на детегледачки, за да намерят идеалната жена, която да гледа сина им. Това съобщава Insider.

По-рано британските медии предположиха, че в грижите за бебето ще помага майката на херцогинята на Съсекс – Дория Рагланд, а не детегледачка, на която разчитаха Уилям и Кейт. Младите родители все пак са променили решението си.

Според информация на изданието, Хари и Меган имат дълъг списък от изисквания, по които агенцията трябва да намери бавачка. Тя ще работи във Фрогмор котидж, където те се преместиха преди да се роди малкият Арчи.

Междувременно жената, която се грижи за трите деца на Уилям и Кейт, изтъкна, че детегледачката, която ще поеме първородния син на херцога и херцогинята на Съсекс, трябва да се държи съвсем нормално и да ги третира като обикновени хора, за да постигне успех.

„Да бъдеш детегледачка в кралското семейство не е лесно. Постоянно си под наблюдение, което понякога е стресиращо“, разказва Мария Борало. Когато се появява на официални събития заедно с принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия Луи, тя винаги носи униформа.

Таблоидите посочват, че дори и да се намери кандидатка, която да се хареса на кралското семейство, тя ще трябва да се изправи пред предизвикателството да се сприятели с Меган, която е със сложен характер и заради нейните капризи са си отишли няколко служители на Бъкингамския дворец.

Източник: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !