Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Епичен старт на Лято 2019

отпечатай новината

10.06.2019 16:44 | Видян 743 пъти

Епичен старт на Лято 2019

Близо 5000 души станаха свидетели на епичния старт на Лято 2019. Това се случи на официалното откриване  Bedroom beach club, което изуми със своята пищност, мащаб и еуфория. Гостите на най-очакваното парти на годината бяха потопени в атмосфера, вдъхновена от мистика, фантастика и великолепие. Кулминацията на нощта бе премиерният спектакъл Game of Gods.

В него взеха участие близо 30 артисти от България и Румъния, които превърнаха морския бряг във величествено подобие на древен Олимп. Излетите от 24-и каратов разкош, изваяни до съвършенство тела на момичетата от Bedroom premium ladies "пренесоха" гостите над облаците, където „невъзможното“ не съществува. Сцената на клуба бе преобразена в свят от страсти, потопени в злато и фантазии, претопени в реалност.

Митологични създания, божествен блясък и амброзия за сетивата завладяха плажа в Слънчев бряг. Bedroom beach е първият по рода си премиум клуб на българското Черноморие. Началото му е поставено през 2007 година, а днес близо 12 години по-късно, той се е превърнал в емблема на световната хаус сцена и еталон за най-висок стил. И през лято 2019 той няма да изневери на своята запазена марка и ще предложи на своите клиенти и приятели шоу без аналог в България.

Доказателство затова бе и самият старт на сезона, когато за първи път зад пулта на Bedroom beach  застана сензацията на остров Миконос – Dj Agent Greg! Резидентът на Mykonos, Cavo Paradiso, e едно от най-актуалните имена на европейската хаус сцена. Присъствието му в Слънчев бряг е гаранция за силната заявка, която дава клуба през лято 2019. Голямата изненада за всички гости обаче се случи ден по-късно на 8 юни.

Тогава Ицо Хазарта буквално взриви клуба със своето изпълнение на абсолютния си хит - Браво Господине. Това е първата толкова грандиозна изява на звездата, след промотирането на своя първи солов албум. Ицо Хазарта и DJ Mascota представиха пред гостите и своята колоборация със заявка за летен хит – Известна.

Акцент в двете бляскави вечери на откриването на Bedroom beach club беше и уникалния пърформанс на иновативното устройство за нагряване на тютюн – glo, което направи партито още по-феноменално и запомнящо се.Кулминацията на летните партита през сезона, ще бъдат култови събития с топ DJ от цял свят – Mahmut Orhan, Crazibiza, Consoul Trainin и Liva K.

По време на тях  клубът ще претърпи истинска метаморфоза, за да може нощта да се пренесе в едно друго измерение. Грандиозната сцена и убийствения саунд ще гарантират невиждано по размерите си зрелище, с качеството на световния лидер при озвучителните системи Lacoustics и над 80 осветителни устройства Robe! Хип-хоп емоциите ще достигнат критични нива на забавление, през цялото лято с емблемите на R&B музиката у нас - 100 Кила, Криско, Ъпсурт и Тита.

През 2019-а ще бъде поставено и началото на нова поредица партита на плажа – Trap on the beach. В тях ще вземат участие – MBT, Marso и V:RGO. През 2019-а зад пулта на Bedroom beach ще застанат и цяло съзвездие от родни диджеи: Mascota, FED, Dimo BG, Gorro, C-Fusion, Vasco C, BIG D, Stephan Gee Steven и Yassen Petrov. Едновременно с това, Bedroom beach е мястото, на което младостта се среща с класиката.

Това лято, той ще бъде домакин на поредица от бутикови спектакли с най-големите български естрадни звезди. Началото ще постави примата на българската музика Лили Иванова на 12 юни. Тя ще бъде специален гост на 60-тия юбилеен сезон на курортен комплекс  Слънчев бряг. Датата 1 август е запазена за легендарния Васил Найденов и неговото емблематично шоу.

През годините Bedroom club  се превърна в любимо място на младите хора от цял свят, заради изисканата си визия, еуфорична атмосфера, интериор от естествени материали, внушителен саунд, първокласно обслужване и най-вече модерно лайфстайл настроение. И всичко това има само едно име - Bedroom beach!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !