Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Модни правила, които кралските особи спазват

отпечатай новината

07.06.2019 13:29 | Видян 7811 пъти

Модни правила, които кралските особи спазват

Светложълто, небесносиньо, розово, оранжево, тъмнолилаво. Сигурно сте забелязали, че тези цветове са сред предпочитаните от Елизабет Втора когато става дума за тоалети.

На официалния прием за Донлад Тръмп тя пък бе заложила на бяла дантелена рокля. Както се досещате, тя носи по-ярки цветове само за определени поводи, като всичко това е продиктувано от строгия кралски протокол.

Гардеробът на кралицата, нейните синове, внуци, както и съпругите им, винаги са в центъра на вниманието. Експерти по кралските правила и най-новите трендове често коментират техния избор за конкретни събития.

От друга страна хиляди жени се възхищават по начина на обличане на жените в кралското семейство и се стремят да им подражават.

Ето няколко модни правила, които британските кралските особи трябва да спазват:

1. Цветният лак за нокти не е разрешен

Никога няма да видите жена от британското кралско семейство с яркочервен лак за нокти. По-тъмните и твърде цветни са забранени. Според протокола, жените от обкръжението на Елизабет Втора трябва да имат много семпъл маникюр. Не само, че ноктите не бива да бъдат твърде дълги, а и е задължително да са лакирани с по-светли нюанси, най-често бежави. Целта е те да не се натрапват на окото и привличат излишно внимание.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !