Джоли към дъщерите си:...

След като се раздели с Брад Пит, Анджелина Джоли посвети...

Безгрижното лято на Адел

Безгрижно и щастливо. Това са двете думи, с които можем...

Цар Лъв се обяви в подкрепа на животните в Африка

отпечатай новината

07.06.2019 13:14 | Видян 138 пъти

Цар Лъв се обяви в подкрепа на животните в Африка

Царят на джунглата се завръща! Малко повече от месец преди световната премиера на дългоочаквания римейк на обичаната от поколения деца анимация „Цар Лъв“, от „Дисни“ публикуваха нови кадри и постери за предстоящото заглавие, които дават отговор на въпроса ни как биха изглеждали Симба, Муфаса, Тимон и Пумба, ако можехме да ги срещнем в реалния живот.

Изградени, благодарение на компютърните ефекти, те ще бележат големия екран и у нас на 19 юли, а жителите на джунглата поемат и своя благотворителна кауза в подкрепа на животните в Африка.

Кампанията Protect the Pride на „Цар Лъв“ се фокусира върху защитата и възстановяването на лъвските популации и местообитанията, от които се нуждаят. От „Дисни“ са направили дарение в размер на повече от 1,5 милиона долара на Фонда за възстановяване на дивите животни (WCN), като се очаква сумата да продължи да расте, като към инициативата се включат и останалите партньори на „Цар Лъв“. От екипа на филма уточняват още, че от времето на премиерата на анимацията преди 25 години Африка е изгубила точно половината лъвове на територията си, а оставащите към днешна дата са само 20 000.

Режисьор и сценарист на „Цар Лъв“ е създателят на „Книга за джунглата“ Джон Фавро, който е и част от продуцентския екип заедно с Джефри Силвър и Карън Джилкрист.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !