Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Карамазов къса с театъра

отпечатай новината

06.06.2019 17:31 | Видян 1743 пъти

Карамазов къса с театъра

Владо Карамазов се кани да слезе от театралната сцена за неопределено време.

Актьорът упорито отказва предложения за роли в нови представления, като разрежда и старите, в които участва, писа.

Който иска да види Владо Карамазов на живо, трябва да побърза, защото скоро това вече няма да е възможно, предупреждават запознати с плановете на звездата. Той се оплаквал наляво и надясно, че му е дошло до гуша да e пред публика, да се бъхти с всевъзможни роли и да раздава автографи.

Славата започвала да му тежи, а още повече му тежала работата, свързана с поддържането й. Вместо да работи като луд по сцените и всяка вечер да е зает, предпочитал да прави по 2-3 хитови роли, които му носят пари, и да има свободно време, за да живее като истинска звезда.

Още преди няколко месеца Карамазов решил, че къса с театъра, защото вече не му е интересен. „Няма да репетирам нови представления”, отсякъл той пред шефа на Народния театър „Иван Вазов”, където са най-честите му излизания пред публика. Тъй като отдавна не е на щат там, а се води гостуващ актьор, имал право да отказва всичко, което не му е по сърце.

За да не разочарова феновете и колегите си, Владо обещал да продължава да играе в старите си представления, като обаче се надявал да му се случва сравнително рядко. До края на месеца например има само едно излизане на сцената – на 23 юни в „Богът на касапницата” заедно с Юлиан Вергов. Карамазов има роли в два от най-награждаваните спектакли на театъра – „НеоДачници” и „Танцът Делхи”, за които обаче не се предвижда да се играят поне до есента.


В същото време той окончателно закрива дейността на фирмата си „Трите мечки”, която създаде преди няколко години заедно с Вергов и Захари Бахаров. Съдружниците му отдавна се оттеглиха от общата дейност, а през юли Владо поставя официалната точка с първото представление, което направиха заедно – „Спанак с картофи”.

Хитовата комедия не е играна от 2 години и сега се връща на сцена като последният спектакъл на „Трите мечки”. Ще бъде изиграна три пъти през юли на открито пред 3-хилядна публика. Говори се, че това ще бъде бляскавият финал на фирмата. В него обаче няма да участва Захари Бахаров. Неговата роля ще се играе от Герасим Георгиев-Геро.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !