Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Хю Грант: Вече съм грозен и дебел за романтични комедии

отпечатай новината

06.06.2019 17:00 | Видян 1513 пъти

Хю Грант: Вече съм грозен и дебел за романтични комедии

Той се превърна в звезда покрай главните си роли в куп романтични комедии – „Нотинг Хил“, „Дневниците на Бриджит Джоунс“, „Срок за влюбване“, „Наистина любов“, „Четири сватби и едно погребение“ и т. н. – но Хю Грант смята, че ерата му в този тип продукции вече е приключила. В новия брой на The Hollywood Reporter 58-годишният актьор сподели интересни неща по различни теми:

За участието си в романтични комедии: „Вече съм твърде стар и дебел, за да се снимам в такива продукции и правя други неща. А и по-малко мразя себе си“.

За хонорарите си: „Получавах купища пари за тези роли. Бях късметлия. За повечето от тези романтични комедии – мога да застана зад тях, 1-2 бяха малко шокиращи, но другите са ок и хората ги харесват. А аз съм човек, който дълбоко вярва, че нашата роля е да забавляваме“.

За това какво би променил в началото на кариерата си: „Бих взимал различни решения и бих правил различни неща. Вместо това правех едно нещо по 17 пъти“.

Въпреки желанието на Хю повече да не се снима в романтични комедии, той зарадва феновете си с 12-минутен скеч, влизайки в образа на Чарлз от „Четири сватби и едно погребение“, за да отбележи 25-годишнината от излизането на филма.

Източник: tialoto
Снимка: The Hollywood Reporter

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !