Джаро с гол мъж в леглото

В необичайна ситуация се оказва актьорът Михаил Билалов,...

22 992 лева от Еврошанс отидоха при...

Ако има човек, който смело може да заяви, че познава...

Ето го Милко Калайджиев по бански

отпечатай новината

08.06.2019 09:15 | Видян 710 пъти

Ето го Милко Калайджиев по бански

Уникално фото на Милко Калайджиев по бански доказва, че фолк певецът изглежда чудесно за своите 68 години и няма причина да крие възрастта си.

На финала на Като две капки вода той бе попитан от Маги Халваджиян на колко години е, но Повелителят на пиленцата се засрами и предпочете да го запази в тайна.

Непубликуваната досега снимка попадна в ръцете на Галерия, благодарение на анонимен читател. На фотоса изпълнителят на Къде си, батко позира на плажа заедно със синовете си Алекс и Антонио и таткото по нищо не отстъпва на младите си наследници.

Запазеният външен вид на Милко сигурно се дължи на младата му съпруга. Калайджиев е щастливо женен за 22 години по-малката от него Маргарита, която поддържа свежия му дух.

Преди повече от 5 години Марги кривна от правия път, залитайки по младото, но бързо се вразуми и остана с Милко. По думите на техни близки, изневярата на Калайджиева скрепила брака им още повече, а фолк певецът започнал усилени тренировки така, че по нищо да не отстъпва на конкуренцията.

Преди Маргарита, ветеранът имаше друга жена, от която е първородният му син Стефан. Двамата дълго време не поддържаха отношения, но днес Милко е близък и с трите си деца, които го подкрепяха безрезервно в Капките. Във Фейсбук страниците си наследниците агитираха зрителите да гласуват за Калайджиев и гордо повтаряха: „Голям си, тате!“.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !