Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ким Кардашиян потомка на кралски особи

отпечатай новината

05.06.2019 12:22 | Видян 1241 пъти

Ким Кардашиян потомка на кралски особи

Родословното дърво на Ким Кардашиян разкрива, че тя е потомък на шотландски кралски особа чрез връзката си с хайландския бунтовник Робърт Рой, според Daily Record. 38-годишната риалити звезда е член на едно от най-известните семейства на шоубизнеса в Америка.

Далечният роднина на Ким Роб Рой също й дава връзка с първия крал на Шотландия Кенет Макалпин. Изненадващото родословно й дърво е разкрито от шотландския журналист Крейг Уилямс, който решава да разгледа историята на клана Кардашиян, след като научил за техния афинитет към шотландските имена.

По-голямата сестра на Ким Кортни Кардашиян кръсти дъщеря си Пенелопе Скотланд Дисик като кимване към шотландските корени на семейството чрез майка им Крис Дженър. Докато Уилямс очаква семейството да има някакви шотландски корени след изучаването на второто име на Пенелопе, той беше изненадан да открие връзката им с такава известна фигура.

Той каза на изданието: „Мислех, че семейството трябва да е наясно с шотландския си произход. И, разбира се, когато претърсих историческите архиви, имаше доказателства. Нямах представа, че ще бъдат свързани с такава извисяваща фигура от историята на Шотландия...И докато Макгрегорите претендират за пряк произход от шотландските крале, може би Ким може да претендира за трона".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !