Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Уилям и Кейт надминаха Хари и Меган в Instagram

отпечатай новината

24.05.2019 09:17 | Видян 2614 пъти

Уилям и Кейт надминаха Хари и Меган в Instagram

Уилям и Кейт надминаха Меган и Хари по последователи в Instagram. Докато херцогът и херцогинята на Съсекс вече имат близо 8,3 млн., почитателите на херцогът и херцогинята на Кеймбридж са малко повече – 8,9 млн.

По-малкият внук на Елизабет Втора и съпругата му си направиха собствен профил, в който да публикуват всичко, свързано с тях. Създаден през април, той счупи световния рекорд за най-бързо набиране на 1 млн. последователи.

Меган и Хари увеличиха своите фенове в Instagram с раждането на сина им Арчи. Публикациите с негови снимки удвоиха последователите. Тъй като новият член на кралското семейство вече се появи, започва лек отлив от профила, което е съвсем нормално, смятат специалисти по дигитален маркетинг.

Младите родители имат само 27 публикации, като последната е по повод тяхната годишнина от сватбата. От друга страна напоследък асистентите на Уилям и Кейт качват повече съдържание, което може да се дължи и на враждата между двете двойки.

Тридесет минути след активирането му, профилът на Меган и Хари събра 150 000 последователи, а на другия ден вече имаше над 2 млн. Въпреки че хората, които следят профила на Уилям и Кейт са повече, снимките им не са чак толкова харесвани в сравнение с тези на другата двойка.

Наскоро херцогът и херцогинята на Кеймбридж публикуваха няколко снимки заедно с децата, които трогнаха хиляди хора. Те са направени в градината, проектирана от самата Кейт.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !