Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Хари и Меган отпразнуваха 1 г. семеен живот

отпечатай новината

20.05.2019 12:45 | Видян 1461 пъти

Хари и Меган отпразнуваха 1 г. семеен живот

Една година семеен живот отпразнуваха принц Хари и съпругата му Меган. По случай повода, те публикуваха в Instagram слайдшоу с непоказвани снимки от тяхната сватба.

Кадрите се сменят на фона на песента „This Little Light Of Mine“. Херцогът и херцогинята на Съсекс са я избрали неслучайно – тя бе пусната в момента, в който двамата излязоха от църквата „СейнтДжордж“ в замъка Уиндзор, за да се покажат на обществото като съпруг и съпруга.

„Благодарим на всички вас по целия свят за цялата ви обич и подкрепа. Всеки от вас направи този ден още по-специален“, гласи посланието на Меган и Хари.

Видеото на двамата съдържа 14 снимки от тяхната сватба, която се състоя на 19 май миналата година. На щастливото събитие присъстваха близо 600 души. Според информация на британските медии, около 100 000 души са наблюдавали пристигането на младоженците и гостите от улицата.

Принц Хари се сгоди за Меган Маркъл през ноември 2017 г. Двамата станаха родители на момченце на 6 май тази година, няколко дни преди тяхната първа годишнина. Те избраха синът им да носи името Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.   

Видеото можете да гледате ТУК !

Източник: tialoto



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !