Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Синът на Аня Пенчева ревнува от Ники Илиев

отпечатай новината

17.05.2019 16:29 | Видян 7424 пъти

Синът на Аня Пенчева ревнува от Ники Илиев

Ангел Караньотов – синът на Аня Пенчева, който е гадже с най-атрактивната дрифтърка у нас, я ревнува от актьора Ники Илиев, пише Галерия.

Русолявият красавец и Ива Русинова наскоро се срещаха на няколко пъти покрай участие във видео канала й, който води онлайн.

Илиев, който се изявява и като режисьор, се впечатлил не само от уменията, но и от сексапила на брюнетката. Той планирал дори да я покани да се снима в някой от бъдещите му филмови проекти.

Сега Ники е свободен и вече не пести погледите си към всяка красавица в обкръжението си. Приятелят на Русинова обаче не е на същото мнение.

На него непрекъснато му се налага да я варди от апетитите на непознати ухажори, а в лицето на Илиев усетил достойна конкуренция, имайки предвид на какъв донжуан му се носи славата.

Провокативната Ива обича да разпалва въображението на силния пол със своите снимки в социалната мрежа, но се кълне, че сърцето й принадлежи само на Ангел. „Заради този мъж си заслужава всичко!“, писа наскоро тя в профила си в Инстаграм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !