Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Любо Нейков става терорист в новия филм Ятаган

отпечатай новината

16.05.2019 12:33 | Видян 1998 пъти

Любо Нейков става терорист в новия филм Ятаган

Най-яката комедийна звезда Любо Нейков ще играе терорист в новия български филм „Ятаган“, който ще се излъчи по кината от март догодина.

„Аз съм специално участие, нещо като терорист, но като такъв вижте как не си знаем репликите със Зуека. Той дръжи моите, аз неговите, а Ники Илиев, който също е специално участие, си знае текста“, смее се Нейков, който вече е минал цяла седмица в снимки по новия филм.

Освен него в лентата ще участват Мариан Вълев и журналистът Ники Кънчев.

„Аз пък съм Рангел Костов – полицейски инспектор от Агенция за борба с тероризма, бивш красавец и системен пияница, който става двигател на схема от лъжи и създава необичаен престъпен тандем с една от жертвите си“, сподели звездата Мариан Вълев, цитира „България Днес“.

Освен тях във филма ще участва и Жени Калканджиева, която ще се превъплъти в шефката на модна агенция Силвия Овчарова – амбициозна, некадърна провинциалистка, която иска да стане медийна звезда и да направи кариера в столицата, без да подбира средства.

Зуека е изтъкнатият Свилен Иванов – всепризнат експерт по тероризма, който ненавижда некомпетентността.

В комедията участват още – Китодар Тодоров, Стефан Денолюбов, Ивайло Драгиев, Любомира Башева, Невена Бозукова – Неве, Елена Телбис, Силвия Станоева, а режисьор е Андрей Андонов, нашумял с дебютния си филм „Никой“.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !