Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Чарлз и Камила: Не можем да сме по-очаровани за бебето

отпечатай новината

09.05.2019 14:42 | Видян 3118 пъти

Чарлз и Камила: Не можем да сме по-очаровани за бебето

Казват, че обичта на бабите и дядовците към внуците е по-силна от тази на родителите. Ден и половина след раждането на новото кралско бебе, принц Чарлз и Камила нямат търпение да видят сина на принц Хари и Меган. От друга страна родителите на херцогинята на Съсекс също се вълнуват за него.

„Не можем да сме по-очаровани от новината и се надяваме да видим бебето веднага след завръщането си“. Това заяви принц Чарлз от Берлин. Той и съпругата му са на официална визита в Германия, където ги посрещна Ангела Меркел.

Разговаряйки с туристи пред Бранденбургската врата, Камила не скри, че като баба е доста развълнувана за бебето. Там тя получи специален подарък за него, вързан с балон с хелий, на който пише: „Момче е!“.

Междувременно майката на Меган – Дория Рагланд, отдавна е на гости в имението „Фрагмор котидж“ в Уиндзор, където младото семейство се отдели отскоро. Тя не е давала изявление след раждането на бебето, но повечето медии на Острова предполагат, че ще помага в закупуването на дрешки и аксесоари за внука си, тъй като по-рано дъщеря ѝ не биваше да знае пола, нито да взима каквото и да е било предварително.

„Бог да благослови това дете“, коментира 74-годишният Томас Маркъл, който е разведен с Дория. Той изтъкна, че се надява неговият внук „да служи с благодат, достойнство и чест“ на страната си.

„Гордея се, че моят нов внук е роден в британското кралско семейство“, казва бащата на Меган, който не успя да се сдобри с нея преди раждането.

Днес, както е по протокол, херцогът и херцогинята на Съсекс показаха наследника си за първи път.

„С нетърпение очакваме да го видим и да разберем как ще се казва“, коментира Кейт, която заедно с принц Уилям приветства най-малкия член на семейството.

„Надявам се, че през следващите дни те ще могат да изпитат цялата радост, което новороденото носи със себе си“, коментира херцогът на Кеймбридж и се пошегува, че вече брат му ще разбере какво означава да не си доспиваш нощем.


Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !