Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Алисия прежали Бирмата

отпечатай новината

08.05.2019 17:56 | Видян 2418 пъти

Алисия прежали Бирмата

След драматичната раздяла с издирвания от Интерпол бизнесмен Жоро Бирмата брюнетката пак се носи на крилете на любовта.

Алисия замина на романтична почивка с тайнствения си избраник. Тя сама подхрани слуховете, че нещо се случва в любовния й живот, като публикува снимка, на която е качила краката си върху тези на мъж, чието лице не се вижда.

Двамата пътуват в бизнес класа на луксозен самолет, а Алисия споделя, че отива на почивка. Според информация на България Днес новият на певицата не е никак случаен. Той е син на известен наш бизнесмен, занимаващ се с добив на каменни въглища.

Разбира се, певицата не разкрива официално самоличността на гаджето. Още след раздялата с вратаря Ники Михайлов Ася от Вакарел отсече, че никога повече няма да говори за мъжете в живота си. Тя така и не разкри нито дума за връзката с бизнесмена Георги Станоев, но повече от три година двамата живееха заедно.

Любовта й с Бирмата пламна изненадващо през 2015 година, малко след раздялата с Ники Михайлов. Месеци наред фолкзвездата и Жоро криеха връзката си и избягваха да се появяват заедно на публични места, докато папараци не ги хванаха в крачка. Двамата бяха засечени да се прибират заедно от едноседмична почивка в Тайланд.

Повечето близки на певицата бяха убедени, че това е просто опит да нарани бившия си Михайлов. Никой не повярва в романтичната им любов. Въпреки постоянните слухове за раздяла двамата заживяха заедно, а Ася заведе в имението на Бирмата и сина си Валери.

Постепенно певицата стана най-добра приятелка с майката на Жоро Бирмата - Лидка Скалата. Лидия и Алисия не спираха да споделят общи снимки от свои пътувания.

Цялата идилия приключи рязко, след като започнаха проблемите със закона на фамилията. След проведена акция по подозрения за пране на пари и контрабанда на цигари Жоро потъна в неизвестност.

И до този момент никой не знае къде се подвизава младият бизнесмен. Алисия отчаяно го чака няколко месеца, но по всичко личи, че вече е продължила напред.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !