Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Принц Хари ще трябва да остави Меган и бебето

отпечатай новината

08.05.2019 12:19 | Видян 1556 пъти

Принц Хари ще трябва да остави Меган и бебето

Принц Хари ще трябва да остави Меган Маркъл сама с бебето броени дни след раждането.

Според сведения принц Хари ще посети Холандия на 9 май, за да промотира игрите Invictus, едва три дни след раждането на сина си.

Херцогът на Съсекс предизвика вълнение още когато обяви пътуването си, което беше планирано за 8 май, но отпадна малко преди уикенда. По това време феновете размишляваха дали Меган вече е дарила Хари с дете или раждането ще съвпадне с пътуването.

Принцът ще посети Хага този четвъртък, тъй като градът е домакин на Invictus Games 2020. Състезанието е основано от Хари през 2014 г. и дава възможност на ранени или боледуващи ветерани да се състезават в различни спортни дисциплини.

Турнирът е важно събитие за принца. Кралският репортер Крис Шип сподели в twitter преди няколко дни, че “Игрите означават много за Хари и той желае да ги посети, ако има възможност.”

Предполагаше се, че ако денят на раждането на бебето съвпадне с плановете за пътуване, Хари ще остане у дома. След като синът им вече е на бял свят, херцогът има възможност да посети събитието.

Все още се очаква потвърждение от Бъкингамския дворец дали Хари ще замине. Ако пътуването се осъществи, майката на Меган Маркъл ще остане при херцогинята и новороденото в дома им във Фрогмор.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !