Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кейти Пери дефилира с полилей на Мет Гала, Лейди Гага – с каручка

отпечатай новината

07.05.2019 12:08 | Видян 1428 пъти

Кейти Пери дефилира с полилей на Мет Гала, Лейди Гага – с каручка

С визия, наподобяваща няколкоетажен полилей – така се разходи поп звездата Кейти Пери по розовия килим на тазгодишния благотворителен бал на Музея на изкуството Метрополитън. Изпълнителката на Teenage Dream бе сред холивудските знаменитости, които спазиха традицията да впечатляват с екстравагантност на бляскавото събитие в Ню Йорк.

Основен акцент тази година бяха аксесоарите. Освен полилея около Кейти Пери, любопитните детайли в тоалетите на звездите бяха още короната на Селин Дион (целият й костюм е отнел 3000 часа работа на 52-ма модни специалисти), седемте очи на Езра Милър и отрязаната глава, с която се разхожда Джаред Лето.

Безспорно звездата на вечерта бе Лейди Гага, която е и съдомакин на събитието. Певицата, която изненада с „нормалния си вид“ в режисьорския дебют на Брадли Купър „Роди се звезда“, се върна към ексцентричните си корени, като смени визията си 4 пъти, докато дефилира на розовия килим. Първоначално тя обра овациите с пищна рокля-наметало с качулка в цвят фуксия.

Тя е дело на американския дизайнер Брендън Максуел. Пред присъстващите тя смъкна първия пласт от тоалета си, за да остане с впечатляваща черна рокля. Няколко минути по-късно и тя падна, като Лейди Гага прекара известно време облечена в розова сексапилна рокля. Това, докато и тя не остана на земята, а изпълнителката на Born This Way остана по бельо. Освен с рязката промяна във визията си, Гага учуди мнозина и със своя аксесоар – каручка, в която бе разположила прозрачни кутии за шапки.

Всяка година благотворителната проява се провежда под различна тема. Тази година мотото беше "Камп - бележки за модата". То бе вдъхновено от есето "Бележки за камп" (1964 г.) на Сюзан Зонтаг. В текста си тя описва стила камп, отличаващ се с ирония, хумор, пародия, с много преувеличаване, театралност. Името му идва от френския глагол camper в значението му на "заемам поза".

Източник: Monitor
Снимка: Ройтерс

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !