Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деси Слава пропя оперни арии

отпечатай новината

02.05.2019 15:53 | Видян 1829 пъти

Деси Слава пропя оперни арии

Криско не е сам! Рапърът обяви, че ще изнася концерти с Разградската филхармония и повлече крак. Чалгарката Деси Слава също блесна с класически изпълнения на щура вечеринка в български ресторант в Лондон.

Фолкаджийката изпя парчетата за радост на родната диаспора в английската столица. Наздравиците се вдигаха през половин минута, а сервитьорите не можеха да смогват на поръчките. Деси Слава заложи не само на актуалните си хитове, но и на ретро песни, които умилиха гастарбайтерите и сълзи светнаха в очите им.

Изненадата настъпи, когато музикант с цигулка се появи на сцената и изпълнителката изви глас в класическите нотки. Наелектризиращото представление доказа, че

Деси Слава има глас и за оперното изкуство, но големите хонорари са в чалгата и няма мърдане.

Няколко класически парчета временно потушиха страстите на купона, който скоро след това продължи с кръшните танци, качвания по маси и столове и задължителното мятане на салфетки - символ на просперитет и солидни доходи. Имаше и втора изненада.

На сцената се появи друг музикант, който този път носеше акустична китара. Няколкото латинопарчета не се понравиха на нашенците и Деси Слава бързо се завърна към чалга идеологията. И купонът стана на макс. В момент на импровизация чалгарката се метна в скута на непозната дама и започна изпитателно да й се търка в краката.

Изцяло женската компания започна шумно да се смее, а мъжкарите в заведение премрежиха поглед пред гледката, която се шири в еротичния спектър на мачовското въображение.

Напук на слуховете за драстично отслабване Деси Слава продължава да е със сериозно тегло.

След раждането на второто си дете тя така и не може да отслабне, като разчита на широките дрехи, за да изглежда добре. Това грам не притесни почитателите й на Острова, които я търсеха постоянно за автографи и селфита.

Певицата не отказа да бъде център на внимание и видимо се забавляваше на купона, който сама създаваше. Българските емигранти с нетърпение очакват следващото зрелищно участие в Лондон, когато ще им гостува Алисия и надеждите са за ново впечатляващо парти, пише България Днес.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !