Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Анелия носи яйца на бедните

отпечатай новината

24.04.2019 16:24 | Видян 1599 пъти

Анелия носи яйца на бедните

Анелия за поредна година се включва в националната кампания Великден за всеки – Дари празник на баба и дядо, която се провежда под патронажа на омбудсмана на Република България Мая Манолова. Инициативата е насочена към традиционно най-бедните членове на обществото ни – поколението на нашите родители – българските пенсионери.

Певицата и още куп известни личности ще зарадват крайно нуждаещи се хора с най-важните продукти за оцеляване, пише БЛИЦ. Яйца, брашно, боб, леща са само малка част от списъка с покупки, за който ще се погрижи чалга дивата.

В навечерието на Великден певицата припомня, че всеки един празник носи и друго послание – да отворим сърцата си към добро.

“Аз участвам във всички кампании на омбудсмана Мая Манолова. Обичам да се включвам в такива инициативи. Това за мен е радост, един начин да помогна. В случая участвам с много положителна енергия, с личен пример и ще продължавам да го правя. Хубаво е да бъдем добри, не само по празниците”, споделя тя.

Нейното послание е да бъдем добронамерени, да слушаме винаги сърцето си и да живеем така, че когато се обърнем назад, да се чувстваме добре и да не изменяме на самите себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !