Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Гонят Джони Деп от „Фантастични животни“

отпечатай новината

23.04.2019 15:59 | Видян 1366 пъти

Гонят Джони Деп от „Фантастични животни“

Няма и половин година, след като Джони Деп изнесе „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“ на гърба си, продуцентите от Warner Bros. обмислят дали актьорът има бъдеще в поредицата. Това разкриха източници, близки до продукцията пред The Post.

Шефовете в компанията търсят начин да се справят с недоволството към Джони Деп относно участието му във франчайза на Хари Потър.

Жени на ръководни позиции в студиото са изключително разтревожени да работят с Деп, както и за това какво послание биха изпратили по този начин на публиката. Особено на фона на оставката на изпълнителния директор Кевин Тсуджихара след скандал, свързан със сексуално насилие. Ако Warner Bros. се застъпи за Деп, това ще разкрие много за ценностите на компанията“, обясняват неназованите източници.

До спор относно присъствието на екранния карибски пират в „Престъпленията на Гринделвалд“ се стигна и преди премиерата на филма през месец ноември. Тогава продуцентите, както и самата Дж. К. Роулинг, се застъпиха за холивудския ас. Въпреки това, според запознати, участието на Деп не е успяло да подсигури достатъчно солидни резултати в боксофиса, заради което от студиото вероятно обмислят отстраняването му. Към момента „Престъпленията на Гринделвалд“ имат печалби в размер на близо 654 милиона долара.

Междувременно официален коментар от Warner Bros. както и от самия актьор все още няма. Предполага се, че поредните спекулации около развода на Деп с актрисата Амбър Хърд са довели до притесненията в компанията. Според слуховете, звездата от „Едуард Ножиците“ е поискал от студиото да уволни бившата му изгора от „Аквамен“. Няма яснота и по въпроса дали договорът, сключен между звездата и студиото, позволява предсрочното отписване на Деп от каста. Припомняме, че поредицата „Фантастични животни“ е замислена като история, разделена в пет отделни филмови заглавия.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !