Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Мариана Попова плаши с визия

отпечатай новината

21.04.2019 09:20 | Видян 2275 пъти

Мариана Попова плаши с визия

Мариана Попова шокира приятелите си с нова визия. Певицата не само е решила да промени цвета на косата си, но и да си направи огромни плитки.

Гласовитата певица сподели снимки с новата си визия в социалните мрежи и успя да шокира последователите си. Оказа се, че звездата е с нова прическа от няколко дни и на улицата остава неразпознаваема.

Не това била причината обаче да предприеме толкова смел ход в драстичната промяна. Отизвестно време Попова е изпазнала в апатично състояние и си помислила, че смяната на цвета на косата й към по-светло ще й се отрази и на душевността.

А плитките направила от мързел всяка сутрин да се привежда в нормален вид. Сега със ставането е готова за излизане и не й се налага да се реши, изправя или къдри косата си, че да изглежда прилично. "Как не съм знаела досега какво предимство са плитките... Щях по-рано да си ги направя", коментирала пред приятелки Попова.

Те обаче създават смушение по време на сън. Плитките са твърди и много неудобни за спане. Още повече, че се увиват по гушата и създават известен дискомфорт. Мариана обаче възнамерява да прекара колкото се може повече време с новата си визия. Радва се, че и по улиците остава неразпознаваема.

Източник: show.blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !