Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джулиана Гани забрави развода

отпечатай новината

19.04.2019 11:37 | Видян 1434 пъти

Джулиана Гани забрави развода

Джулиана Гани напълно забрави, че иска да се развежда. Бившата брадърка за пореден път отложи делото, което трябваше да я освободи от брачните окови с все още законния й мъж Станимир, с когото от месеци е разделена. Миналия път причината бе пластична операция на носа, а сега – ваканция на остров Бали.

От няколко дни Малката Джулка и актуалният мъж до нея – Илиян Найденов, се радват на слънце, море и любов на мечтания от всички родни кифли остров Бали. Оттам заливат своите близо 200 000 последователите в социалните мрежи с екзотични снимки на диви животни, красива природа и на самите себе си в оскъдно облекло.

Оказва се обаче, че това пътуване съвпада с поредната дата, определена за бракоразводното дело на силиконовата сексбомба – 15 април. Както е известно, тя вече месеци наред твърди, че иска да разтрогне брака си с фитнес инструктора Станимир, с когото се раздели по-малко от година след сватбата, тъй като се проявил като „мързелив и използвач”.

Първоначално блондинката твърдеше, че уж той се криел в Англия и не й давал развод. Самата тя обаче явно също не бърза да става отново мома, защото вече втори пореден път не се явява в съда на определената за делото дата, пише Уикенд.

Предишния път, когато пропусна бракоразводното си дело, Джулиана обясни, че й било по-важно да си отреже носа, тъй като се била записала за операцията месеци преди да стане ясно точно кога ще се гледа разводът й. Тогава обаче беше категорична, че на 15 април ще е на линия в съда.

Но точно на 15 април започна да пуска в социалните мрежи снимка на хипопотами, лъвове и маймуни, които е правила на екзотичния Бали. Не е ясно кога ще е бъде поредната дата за бракоразводното дело, но до Уикенд достигна информация, че през май Джулиана и Илиян смятат да ходят на почивка в Гърция, а след това започва лятото и най-вероятно вече съвсем няма да могат да намерят силиконката, за да я разведат.

„Тя май въобще не държи на развода”, смеят се зад гърба на Гани нейни познати.

Самата Джулиана е признавала, че от доста време вече разводът не е никакъв фактор в живота й. Тя твърди, че е свикнала да живее с Илиян „в грях” и, макар да прави планове един ден да се вземе с него официално пред закона, съвсем не бърза да го прави. „Когато – тогава”, е философията на сексапилната моделка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !