Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Британците са ядосани на Меган и Хари

отпечатай новината

20.04.2019 09:51 | Видян 2776 пъти

Британците са ядосани на Меган и Хари

След като Хари и Меган обявиха, че няма да покажат бебето си веднага след раждането му, британците изглежда масово са недоволни.

Меган и Хари често игнорират протокола, но този път разочарованието е наистина голямо. Тяхното решение да отпразнуват раждането на детето само в тесен семеен кръг не зарадва нацията.

Съвсем наскоро беше обявено, че когато раждането на бебето започне, това ще бъде оповестено публично, но бебето ще видим чак след няколко дни в официална фотосесия на семейството.

Прочетете още по темата тук.
Почитателите на кралската фамилия са ядосани, че херцозитеще разрушат традиция, която продължава вече десетки години. Списание “The Sun” казват, че това е нарушаване на правата на жителите на Великобритания.

“Да държат цялата нация в неведение за детайлите, дори след раждането, е лош имидж за кралската двойка. Хората имат право да виждат какво се случва в живота на семейството, което издържат с парите от собствените си данъци. Те или трябва да го приемат, или да се провъзгласят за обикновени цивилни. Не може и двете”, коментират от медията.

“The Sun” често говорят за нередностите, които виждат в кралското семейство и много хора смятат, че мнението им е твърде крайно. Но този път коментарите на потребителите в интернет показват друго. Нацията наистина е недоволна.

Според 78-годишния фотограф Артър Едуардс, Хари драстично се е озлобил към медиите в последните години. “Той беше най-добрият от тях, много пъти съм ходил да пийнем по нещо в някоя механа с него, говорихме си за всичко и така нямаше неразбирателство. Сега не получаваме дори едно “Добър ден”. Нищо. Третира ни като телеграфни стълбове!” споделя фотографът.

Терминът на Меган не е точно определен, но знаем, че е в края на април или началото на май. Ако съдим по ангажиментите на другите членове на кралското семейство, бебето ще се роди между 25 април и 6 май.

Уилям ще пътува на 23-ти, а принц Чарлз и Камила на 7 май и хората смятат, че те не биха предприели пътешествие, ако има възможност да пропуснат раждането на детето.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !