Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дуейн Джонсън, Ариана Гранде, Глен Клоуз... сред най-влиятелните в света

отпечатай новината

20.04.2019 09:04 | Видян 1575 пъти

Дуейн Джонсън, Ариана Гранде, Глен Клоуз... сред най-влиятелните в света

Превърналият се в актьор и продуцент Дуейн Джонсън – Скалата, Ариана Гранде, Рами Малек, Глен Клоуз са сред водещите звезди в списъка на американското списание „Time“ за най-влиятелни хора на годината.

Изданието ги разпредели в няколко категории: „Пионери“, „Творци“, „Лидери“, „Икони“ и „Титани“.

Тук влизат още Реджина Кинг, корейската попгрупа BTS и др. Сред иконите са певиците Тейлър Суифт и Лейди Гага, бившата първа дама на САЩ Мишел Обама, режисьорът Спайк Лий и художникът Дейвид Хокни.

Списъкът на пионерите се оглавява от канадската актриса Сандра О, а в тази категория е включено и уискито „Джони Уокър“, което според редакцията има „мисията да насърчава духа на прогреса“.

Водач на „титаните“ е египетският футболист Мохамед Салах, следван от личности като баскетболиста Леброн Джеймс, основателя на Facebook Марк Зукърбърг, голфъра Тайгър Удс.

Сред лидерите са Нанси Пелоси, председател на Камарата на представителите на САЩ, папа Франциск, президентите на САЩ, Бразилия, Китай и Мексико – Доналд Тръмп, Жаир Болсонаро, Си Цзинпин и Андрес Мануел Лопес Обрадор, както и лидерът на венецуелската опозиция Хуан Гуайдо.


Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !