Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мария Илиева: Кийт Флинт е извън човешките възможности

отпечатай новината

18.04.2019 17:14 | Видян 1188 пъти

Мария Илиева: Кийт Флинт е извън човешките възможности

„Необузданата енергия на Кийт Флинт, динамиката на поведението му на сцената, експресивността му надхвърлят човешките възможности...“, призна Мария Илиева по време на репетициите за новия й образ в риалити предаването „Като две капки вода“.

„Работя много сериозно върху изграждането на най-ексцентричния ми образ дотук. Трудно ми е и съм изтощена физически, но е доста забавно. Ако успея да се доближа и на 50% от енергиятана Кийт, ще съм удовлетворена“, допълни изпълнитеката на „Всичко“. Именно на нея миналият понеделник Бутона на късмета отреди най-трудната трансформация. Освен, че ще трябва визуално да се преобрази в шантавия флинт, ще й се наложи да направи и една от най-великите и динамични песни на The Prodigy – Firestarter.

„Кийт Флинт почина през март тази година, оставяйки милиони фенове и няколко десетилетия музикална история. Всички знаем колко изявен е на сцената, но границата на изопачаването на образа е тънка и Мария трябва да овладее лудостта, която ще се развихри в това изпълнение“, допълват педагозите на шоуто.

На предстоящия лайф идния понеделник, повечето претенденти ще плуват в свои води. Дичо ще лепне брада за куптовите ZZ Top, а Милко Калайджиев ще се върне в младежките си години с Humperdinck. Деси Добрева ще се впусне в нов образ от фамилията Джексън с Краля на попа и песента „Man in the mirror“, а Папи Ханс отново ще се изправи пред големите хитове на десетилетието с Лейди Гага. Стефан Илчев ще опита фънка със Ceelo Green, а Петя Буюклиева ще трябва да избере между рап музиката и женския вокал с образите на Криско и Тита. Самата Тита няма да има много време да й помага, защотоа ще трябва да усвои безкомпромисното присъствие на Тина Търнър.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !