Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гаджето на Сузанита стана детски даскал

отпечатай новината

18.04.2019 11:49 | Видян 2459 пъти

Гаджето на Сузанита стана детски даскал

Гаджето на тийнсензацията Сузанита – Александър Атанасов, ще заработва като детски и начален учител.

Татуираният мачо се похвали с диплома за висше образование от Пловдивския университет, където е специализирал предучилищна и начална педагогика. Снимките от церемонията по връчването на дипломите за завършено висше образование в Пловдивския университет Паисий Хилендарски бяха публикувани от самия Александър в официалния му профил в Инстаграм. На част от кадрите бъдещият детски преподавател позира, а впечатление прави десетките красиви жени, които са го наобиколили, писа Телеграф.

Любопитна подробност е, че сред хубавиците не е щерката на Орхан Мурад – Сузанита. Самата тя също по никакъв начин не даде знак – било то чрез снимка, видео или таг, че е била част от този важен за Сашо момент. Дори е изтрила всичките си снимки с него и нищо чудно връзката им вече да е в историята.

Младите дами и по-специално момичетата на възраст 14-16 на шега или не проявиха желание именно осъденият за побой миналата година да им изнася уроци в училище.

Сашо бе осъден на първа инстанция на 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок заради сбиване в бившата дискотека Сикретс във Велинград. Други останаха шокирани от профила, който е специализирал Атанасов, имайки предвид визията му – той е висок, с оформено мускулесто тяло, почти изцяло изрисувано с татуировки. На врата му с мастило е изписано Убивай. В общи линии външният му вид далеч не се свързва с дейността на учител.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !