Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Златните момичета отпразнуваха своята поредна победа в хотел Marinela Sofia

отпечатай новината

16.04.2019 12:05 | Видян 878 пъти

Златните момичета отпразнуваха своята поредна победа в хотел Marinela Sofia

След като изправиха на крака „Зала Арена "Армеец", диамантените момичета от ансамбъла в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова отпразнуваха своята поредна бляскава победа на официална вечеря в зала София на хотел MArinela.

Златните момичета на България спечелиха златото от Световната купа със съчетание на три обръча и два чифта бухалки в края на тридневната надпревара. Българският ансамбъл се представи отлично и получи оценка 24.050 точки от съдиите (15.900 трудност, 8.150 за изпълнение), с което изглеждаше близо до титлата, но след това ансамбълът на Украйна също игра на много високо ниво и получи оценка 20.100. На трето място се нареди съставът на Япония с 23.600 точки.

„Каквото и да кажем за тези момичета, за техните треньори, за композиции и изпълнения, все ще е малко. Просто ги подкрепяйте, обичайте и вярвайте в тях, защото в техния труд, постоянство и себераздаване е събрана гордостта на България. Илиана Раева, честит златен медал в многобоя на ансамбъла. Една частичка от него е специално за теб. Всички в залата най-добре знаят защо“, заявиха от федерацията.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !