Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Ненчо Балабанов забавлява деца благотворително

отпечатай новината

12.04.2019 16:28 | Видян 1244 пъти

Ненчо Балабанов забавлява деца благотворително

Деца и техните приемни семейства, бяха най-вярната публика на актьори и певец Ненчо Балабанов. Той безвъзмездно се присъедини към инициативата Очаквана ваканция, в която над 30 малчугана и приемните им родители прекараха пролетната ваканция в Паничище.

Припомняме, че Ненчо Балабанов наскоро пусна и песен, която се казва Ти избираш и е посветена точно на деца в такива семейства, като те са и главните герои във видеото към парчето. “За мен беше удоволствие да прекарам време с малчуганите, да се забавляваме заедно и надявам се - да съм ги вдъхновил, да съм им дам малко радост и вяра, че в този живот всичко е възможно и успехът зависи от самите тях“, сподели любимецът от Господари на ефира.

„Да видим децата толкова щастливи, прави и нас щастливи, и сме убедени, че споменът от тази „Очаквана ваканция“ ще живее винаги в сърцата им“, разказаха и семействата.

Освен с песните и закачките на Ненчо, децата се забавляваха в басейн в Сепарева баня, разгледаха Цари мали град, качиха се на „царския влак“ в депото на БДЖ.

Инициативата Очаквана ваканция цели да предостави на деца в нужда възможността да изживеят една незабравима почивка в базите на държавната железница в цялата страна с осигурени транспорт, много забавления и всичко необходимо, за да прекарат една страхотна Очаквана ваканция.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !