Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Коцето към Емануела: Дай поне една целувка

отпечатай новината

09.04.2019 15:17 | Видян 2477 пъти

Коцето към Емануела: Дай поне една целувка

Фолкаджиите Емануела и Константин се награбиха като влюбени пубери!

"Ще ме извините, че малко завалям приказката, но съм се почерпил. Ех, Емануела, ако не бях женен, какво щях да ти направя... Дай поне една целувка", изфъфли Коцето. Колежката му не се забави много и му се нахвърли, като двамата се мляснаха доста доволно.

На Константин това вероятно не му се стори достатъчно и започна да прегръща чалгарката, която беше облечена в прилепнало бяло панталонче, а тясното й сакенце едва побираше напращялата й гръд. В един момент Коцето уж изчезна в тълпата, но отново се върна при Емануела и започна нова доза целуване.

"Гледай, гледай каква жена е Емануела... Много си яка! Повечко време ми се иска да остана при теб, но няма да ти преча. Върши си работата", заяви в типичния си стил изпълнителят. Чалгарката на моменти не вярваше какво й се случва и губеше ума и дума, но се хващаше на прищявките на бате Коце, пише „България Днес“. В един от дуетите си Константин и Емануела се награбиха голи и стигнаха до интимности (На снимката горе).

Коцкарското поведение на Коцето се пренесе и към друга популярна певица. Той удобно се намърда в едно сепаре с тийнидолката Гери- Никол, която се появи с рокля, която едва скриваше младите й гърди. Бюстът веднага привлече певеца като магнит и започна палаво да се натиска на младото момиче. Премреженият му поглед не се отделяше от гърдите й и двамата прекараха доста време заедно. "Константин не е мъж за една жена. Колко ли е успял да омае?!", цъкаха с език чалга фенове и искрено се възхищаваха на плейбойския живот на чалгаря.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !