Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Whisky, Rum & Wine в хотел Маринела предизвика фурор

отпечатай новината

08.04.2019 14:32 | Видян 818 пъти

Whisky, Rum & Wine в хотел Маринела предизвика фурор

Whisky, Rum & Wine 2019 предизвика истински фурор сред почитателите на спирит културата. Рекорден брой посетители дегустираха щедър подбор редки селекции от уискита, екзотични ромове и ароматни вина.

В рамките на два дни, в хотел Маринела София, над 50 щанда презентираха своите брандове. Кулминацията на феста бяха провелите се множество майсторски класа. Както всяка година, участниците в тях, имаха уникалната възможност да дегустират напитки, които не се представяха в основните зали.

Специално за събитието, в България, пристигнаха собственици на дестилерии, които се включиха и като лектори в майсторските класове. Официалното откриване на фестивала уважиха с присъствието си Н.Пр. посланика на Ирландия в България – г-н Майкъл Форбс и Н.Пр. зам. - посланика на САЩ в България – г-н Джъстин Фридман.

Под звуците на традиционна шотландска гайда, заедно с организатора на фестивала г-н Петър Керемедчиев, бе обявен старта на емоциите за ценителите и любителите на различните видове уиски, ром, ликьори и вино.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !