Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Снуп Дог забравил торба с £300 000 в английски клуб

отпечатай новината

06.04.2019 09:10 | Видян 1626 пъти

Снуп Дог забравил торба с £300 000 в английски клуб

Рап ветеранът Снуп Дог без да иска забравил торба с огромна сума пари след участие в нощен клуб в английският град Екзитър. Това твърди самият собственик на нощното заведение Timepiece Джордж Слоун, които си припомни случката от август 2014-та.

"Снуп е най-лежерният човек, който някога съм срещал", разказва той пред местно издание. „Изкарах около 20 минути с него и единственото, което чух от устата му беше „яко“. Вечерта беше „яка“, клубът беше „як“, публиката беше „яка“, смее се Слоун.

След като слязъл от сцената рапърът разписвал автографи, снимал се с фенове, нямало нищо необичайно в изискванията му за престоя в заведението, освен да му осигурят определена марка джин. Купонът свършил и собственикът, които организирал цяло мини-турне на Снуп в околните градове, се качил на колата си, за да се прибере у дома.

Тогава получил телефонно обаждане от екипа на звездата, който бил отседнал в хотел за 50 паунда нощувката, в предградието на Екзитър, че са забравили важна торба в клуба.

"Оставили сме голяма раница на горния етаж, зад пулта на DJ-я. Може ли да дойдем и да си я вземем", попитали от антуража на изпълнителя.

Една от особеностите на Снуп била, че винаги държал да му се плаща кеш. Съдържателят на клуба веднага разбрал, че най-вероятно търсят торбата с хонорара си, но съвсем не заподозрял, че съдържа всички хонорари, които бил заработил до момента. „Сметнах бързо на ум и това са около 300-400 хиляди паунда. Можеше да се пенсионирам в онази нощ“, пошегува се Слоун.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !