Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джъстин Бийбър защити жена си: “Няма да се върна при Селена”

отпечатай новината

28.03.2019 12:35 | Видян 1491 пъти

Джъстин Бийбър защити жена си: “Няма да се върна при Селена”

Джъстин Бийбър винаги ще обича Селена Гомес, но е влюбен в съпругата си, щастлив и изцяло отдаден.

Поп идолът се почувства длъжен да защити Хейли в инстаграм след лавината от коментари, че любовта им е фалшива и че той продължава тайно да тъгува за бившата си.

След поредния коментар, който гласи, че “Джъстин не обича Хейли и се е оженил за нея само за да накара Селена да ревнува”, певецът наруши мълчанието си и отговори с дълъг пост.

Явно чашата на младоженеца преля и той написа на въпросния “фен”, че или е на 10 години, или е злобен и напълно лишен от здрав разум.

“Как така ще се оженя и ще посветя на някого целия си живот, само за да си отмъщавам на бившата си”, избухна Бийбър. “Обичах Селена и тя винаги ще има място в сърцето ми, но съм влюбен до уши в съпругата си и тя е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало”, категоричен е той. “Хората, които коментират, че рано или късно отново ще се върна при Селена нямат понятие от моя живот. Хейли е моята съпруга и ако не ви харесва и не я подкрепяте, значи не подкрепяте и мен, а това означава, че нито сте мой фен, нито сте добър човек”.

Макар да е щастлив в брака си, в момента Джъстин се бори с депресия. Той призова феновете си да се молят за това бързо да се пребори с това състояние.

Заради проблема Джъстин е сложил кариерата си на пауза и не записва нова музика. Той и Хейли също така отложиха сватбата си за неопределен бъдещ момент и продължават да имат само граждански брак.

Източник: missbloom


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !