Християна Лоизу грабна първата си...

Любимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро...

Слушайте, християни

"Слушайте, християни, и не казвайте, че не сте чули. В...

Коцето търси млади таланти за собствена продуцентска компания

отпечатай новината

26.03.2019 17:33 | Видян 1943 пъти

Коцето търси млади таланти за собствена продуцентска компания

Фолкидолът Константин обяви кастинг за млади надежди, които биха искали да влязат в каталога на новата му продуцентска компания „Фирмата“. След месеци на спекулация, изпълнителят на „Точно ти“ потвърди официално, че вече е извън редиците на „Пайнер“.

Категоричен е, че ще запомни работата с бившите си работодатели само с добро, но по думите му създаването на собствена фирма е логичната стъпка напред в развитието му.

Идва един момент, в който човек достатъчно пораства, има нужда нещо ново да прави. Бях влязъл в един коловоз, от който ми се щеше да изляза. Смятам, че вече съм достатъчно подготвен, имам доста опит и има какво да дам на младото поколение.

Има безкрайно талантливи млади хора“, призна Константин пред bTV, като допълни, че е получил безусловната подкрепа на съпругата си Надя в решението да гради собствена музикална компания.

Само преди броени дни певецът представи и първото си парче, продуцирано от самия него - „107 дни“. От премиерата си досега видеото, в което с участие се разписва и гимнастичката Цвети Стоянова, е гледано от над 357 хиляди меломани в YouTube.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !