Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Деси Слава за катастрофата от 2016-та: Страхувах се, че духа на загиналия ме преследва

отпечатай новината

22.03.2019 09:15 | Видян 1779 пъти

Деси Слава за катастрофата от 2016-та: Страхувах се, че духа на загиналия ме преследва

Фолпевицата Деси Слава дойде в бургаския окръжен съд, след като бе призована да свидетелства по дело за катастрофа със смърт на пътя. Певицата даде показания, видимо притеснена и разстроена. Тя призна, че все още преживява кошмара от ранната утрин на 9-ти септември 2016-та, когато автомобилът й блъска пешеходец на магистрала Тракия. Зад волана на возилото е шофьорът на певицата Димитър Илиев, който е подсъдим за кървавата трагедия.

"Не знаех, че толкова ще се притесня на тази масичка. Познавам Димитър от 7 години, той е изключителен професионалист и заради това толкова време работим заедно", каза Деси Слава, след като застана пред съдебния състав. Тя разказа, че във фаталната нощ имала участие във Варна, а след това тръгнали веднага да се прибират към София. Певицата седяла на задната седалка и си играела с телефона.  "Изведнъж усетих рязко спирачки, всичко стана за стотни от секундата. Чух стоновете на Димитър, който бе ужасен, вдигнах глава и видях човек, който търчеше пред колата. Затворих си очите и се хванах за седалката и чух силен удар.

След това спряхме колата, бяхме много изплашени, защото не съм преживявала подобен ужас. Не бях на себе си", разказа в съдебната зала Деси Слава.

Изпаднала в шок, но сподели как включила фенерчето на телефона си и започнала да подава сигнали на преминаващите по магистралата автомобили, за да спрат. Преди това се обадила на спешния телефон 112, за да повикат линейка и полиция. Според нейните показания, шофьорът Димитър Илиев се е движел в най-лявата лента. При катастрофата на място загина 21-годишният Божидар Кайлов от Карнобат. Разследването и до сега не е установило какво е правил младият мъж пеша на магистралата в 5.30 ч. сутринта. Освен Деси Слава показания пред съда даде и вещото лице, според чиято експертиза подсъдимият Димитър е шофирал със скорост от 100 км/ч.

След заседанието, извън залата певицата разказа пред медиите за ужаса, който е преживяла.

"Беше страшно. Може би една година след това ме държа стресът, дори се страхувах да се къпя сама в банята. Беше много неприятно. Въобразявах си, че ме преследва душата му. Може да е някакво смахнато усещане, обаче то беше като травма от това, което се случи. Не пожелах да видя загиналия човек, дори на снимки не съм го виждала. Много пъти се питах: „Господи, защо на нас се случи?“. Това е много тежко като изживяване", каза певицата.

Според нея шофьорът й Димитър нямал никаква вина за случилото се. "Много ми е жал за човека, с който се случи това. И до днес ме мъчи въпроса какво е правил той там.

Дали това не беше самоубийство, дали той не е бил психически зле. Не мога да си обясня причината каква е, за да притичваш на магистралата много рано сутринта, при условие, че е напълно безлюдно наоколо, няма бензиностанции. Няма магазинчета, кафенета, няма никакви обекти, заради които да има възможност някой да спре и да преминават хора. Много необяснимо", коментира още певицата. Делото срещу шофьора й продължава на 25-ти април.

Източник: Monitor

Снимка: Лалка Димитрова 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !