Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Цветан Цветанов присъства на заседание на областния предизборен щаб на ГЕРБ-София

отпечатай новината

20.03.2019 10:34 | Видян 1147 пъти

Цветан Цветанов присъства на заседание на областния предизборен щаб на ГЕРБ-София

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов присъства на заседание на oбластния предизборен щаб на ГЕРБ-София.

В срещата участваха председателят на щаба и областен координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков, председателят на групата общински съветници от ГЕРБ в СОС Малина Едрева, зам.-председателят на СОС Николай Стойнев, народните представители от ГЕРБ и координатори на партията за столичните 23 и 24 МИРАлександър Ненков и Евгения Алексиева, председателят на МГЕРБ-София Ивайло Петков, депутати, общински съветници и районни кметове.

По време на заседанието председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов изтъкна необходимостта депутатите и представителите на местната власт да бъдат активни в срещите си лице в лице с хората. Той подчерта, че  за разлика от други партии, представителите на ГЕРБ винаги са били сред гражданите и са запознати с техните проблеми.

Цветанов отбеляза, че непрекъснатата комуникация с хората дава възможност държавната и местната власт да отстраняват всяка нововъзникнала нередност, докато останалите политически сили единствено могат да си приписват заслуги, тъй като няма с какво друго да се похвалят.

В рамките на заседнието на предизборния щаб на ГЕРБ-София бе обсъдена и актуалната политическа обстановка в страната, както и различни организационни въпроси. На срещата бе дискутирано провеждането на гражданския диалог Европа в нашия дом в София на тема регионално развитие.

Събитието ще се състои на 4 април 2019 г., като то ще постави акцент върху регионите, икономическия растеж и повишаването качеството на живот благодарение на европейската солидарност. Ще се покажат добрите практики в управлението на ГЕРБ, изпълнените проекти и реализираните политики. На 18 април 2019 г. пък ще се проведе още един граждански диалог от платформата „Европа в нашия дом“, като този път акцентът ще е върху образованието.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !