Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Престижният фестивал Whisky, Rum & Wine test 2019 с пето издание

отпечатай новината

18.03.2019 16:32 | Видян 871 пъти

Престижният фестивал Whisky, Rum & Wine test 2019 с пето издание

Най-значимото събитие, обединяващо спирит и вино индустрията Whisky, Rum & Wine test 2019 предстои да зарадва за 5-ти път почитателите на най-качествените напитки на 29-30 март!
 
Whisky Rum & Wine е единственият пролетен мащабен фестивал, предлагащ богат избор от продукти, които са изложени лично от своите вносители, дистрибутори и производители.

Български и чуждестранни спирит и винопроизводители, енолози, сомелиери и търговци отново ще се съберат в рамките на два изложбени дни и ще презентират над 45 бара с близо 500 редки селекции на най-отбраните и луксозни  брандове в категориите – уиски, ром, ликьори и вина. Разнообразие от коктейл, дори и с ракия ще допълнят вкусовите предпочитанията на всеки посетител.

С петото си издание изложението успешно привлича интереса на дипломати, бизнесмени и водещи имена от бранша и се налага като предпочитано място за дегустации на елитни и качествени вина и спиртни напитки от най-висок клас, повишаване на дегустационната култура на потребителите, както и популяризиране на качеството сред неговите ценители.

В изминалите издания интересът към Майсторските и дегустационните класове привлече над 2000 посетителя – за петото издание организаторите отново са поканили престижни бранд амбасадори, собственици на марките и експерти, които в рамките на 60 минути ще запознават участниците с историята, производството, марките, индустрията и културата на консумация.
 
В моментите за почивка и презареждане между дегустациите посетителите могат да посетят изложбените щандове с шоколади, кафе, луксозни чаши и пури, а в официалния магазин на събитието, ситуиран в зала София ще могат да открият всеки един от презентираните продукти и да го занесат удома или да зарадват близък със страхотен подарък!
 
Специална изненада, подготвена за колекционерите и „ентусиастите“ ще бъдат фестивалните бутилки, бутилирани специално за събитието.
 
През втория ден на Фестивала – Събота 30.03 от 14:00 до 22:30 часа на фона на специално селектирана музика и ще се състои презентация на огромна гама от драми – посетителите могат да дегустират свободно в зала Вино, а ВИП талонът, предлаган на касата на мястото на събитието ще предостави възможност за дегустация на изключително стари и редки уискита.
 
Whisky, Rum & Wine test 2019 ще ви предложи:
 
• Над 500+ селектирани уиски, ром, ликьори и вина с най-добро качество.
• Нови партиди и търговски марки
• Бутикови серии , кулминация 60- годишно уиски, с продажна цена над 50 000лв.
• Хранителни продукти
• Коктейлни напитки
• Специализирани аксесоари в бранша
• Реално осъществена продажба на уиски Macallan 65yo за 65 000 лв.

Очакваме ви!
 
Location : Hotel Marinella Sofia, 100 James Boucher Blvd. halls Sofia I, II, III and foyer; 16 Master classes – Kyoto, Madara, Elena halls Dates - 29 March and 30 March 2019 First day: 29.03.2019; 15:30 - 23:00 Second day: 30.03.2019; 14:00 - 22:00
 
Повече информация на: http://whiskyrumwine.com/за-събитието

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !