Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Явор Бахаров поиска прошка от брат си Захари

отпечатай новината

15.03.2019 17:46 | Видян 5157 пъти

Явор Бахаров поиска прошка от брат си Захари

Явор Бахаров поиска прошка от брат си Захари публично, след като през миналата седмица бе арестуван и осъден по бързата процедура, а съдебните му неволи причиниха стрес на най-близките му.

По-малкият от двамата братя Бахарови се извини на батко си навръх Сирни Заговезни, когато традицията повелява всички миряни да си поискат и дадат прошка. „Простете“, написа Явор в официалния си профил във Фейсбук, опитвайки се да се реабилитира пред брат си и майка си, пише Ретро.

Това не е първото му нападение срещу жена. През 2015 г. Явор налетя на журналистката и бивша репортерка на предаването Папараци Калина Паскалева. Тогава братът на Захари Бахаров използва грозни епитети по адрес на Паскалева, счупи камерата на оператора, който я придружаваше и взе мобилния му телефон. Секунди преди на мястото да пристигне патрулка, Явор върна телефона и избяга безследно.

При всичките му сблъсъци със закона семейството му е плътно до него. И този път първият човек, на когото се обадил след задържането му, бил батко му Захари, който по най-бързия начин му подсигурил адвокат и заплатил хонорара с личните си пари. Ситуацията обаче му била крайно неприятна и той не се появил да посрещне виновния Явор при освобождаването му от ареста.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !