Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Парис Джексън: Запалете си един джойнт и се успокойте

отпечатай новината

12.03.2019 12:37 | Видян 1556 пъти

Парис Джексън: Запалете си един джойнт и се успокойте

Излъчването на филма „Да напуснеш Невърленд“ предизвика противоречиви реакции сред обществото. След като стана ясно, че дъщерята на Майкъл Джексън – Парис, се притеснява как той ще повлияе на кариерата ѝ, тя се опита да се защити в социалните мрежи.

„Запалете си един джойнт и се успокойте малко. Придържайте се към голямата картина“, написа младата актриса в Twitter. Коментарът ѝ предизвика гнева на много потребители.

„Голямата картина е, че името на баща ти е опетнено и никога няма да бъде изчистено. Майкъл Джексън е сринат завинаги“, коментира неин последовател.

„Таблоидите и лъжите ли са голямата картина? Ще се моля за вас! И наистина ли смятате, че тези хора, които спират музиката му и го обвиняват, могат да изличат името му? Наистина ли вярвате, че имат какъвто и да било шанс? Успокойте се и имайте мир със себе си“, продължи Парис.

След като каза на феновете да се успокоят, тя явно също се е нуждаела от нещо подобно, защото публикува видео в което пуши от бонг. Не е ясно дали клипът е направен за провокация към феновете, критикуващи актрисата.

Преди излизането на филма за Джако, Парис опроверга твърденията в медиите, че е била в болница, защото има проблеми с психиката.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !