Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Звезда от Викинги снима тайно филм у нас

отпечатай новината

11.03.2019 15:59 | Видян 1755 пъти

Звезда от Викинги снима тайно филм у нас

Актьорът Джонатан Рийс Майърс, по-познат на публиката като епископ Хемунд във Викинги и крал Хенри VIII, основният персонаж в култовия сериал Династията на Тюдорите, снима тайно филм в България.

Макар името му да не фигурира официално в каста дори в сайта IMDb, той е у нас и се разписва с главна роля в италианската продукция Американска нощ, научи Монитор. Другият основен персонаж в лентата е поверен на Емил Хърш, който изгря на небосклона с комедията Съседка за секс.

Главната женска роля пък е поверена на актрисата Пас Вега, която като че ли не може да си тръгне от България. Миналата година тя беше у нас за снимките на Рамбо 5, където си партнира със Силвестър Сталоун. Красавицата е запленена от страната ни и не пропуска удобен момент да сподели в социалните мрежи част от преживяванията си тук. Тя дори публикува клип от зарята в София по случай националния ни празник на 3-и март.

Монитор научи още, че поп дивата Анастейша също ще участва в Американска нощ, като тя ще изиграе себе си.

Най-вероятно любимецът на Куентин Тарантино – Майкъл Медсън, които преди дни също беше у нас, за да снима в италианска продукция, е поредната знаменитост, замесена точно в този тайнствен проект от Ботуша. Той обаче също не фигурира в официалния списък на актьорския състав.

Медсън, Вега и Рийс Майърс се издадоха за общия си проект, като не пропуснаха да похапнат пица при Лео Бианки като първият я определи като „най-вкусната в света“.

Сюжетът на Американска нощ ще се завърти около корумпирания свят на съвременното изкуство в Ню Йорк, в който арт дилър и мафиот се борят за пари, власт и любов.

На режисьорския стол за лентата сяда Алесио Джим дела Вале, който помага и за сценария на Алисън Бърнет.

Очаква се премиерата на екшън трилъра да се състои до края на годината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !