Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

72 007 лева бяха събрани за 180 минути от виповете

отпечатай новината

19.03.2009 15:15 | Видян 7114 пъти | Гласували 1

72 007 лева бяха събрани за 180 минути от виповете

Снощи в студиото на ВИП Брадър се проведе разговор на живо между Евгени Минчев и изпълнителния продуцент на шоуто Николай Николов. Стана ясно, че Минчев ще реинвестира петте хиляди лева, платени му от ВИП Брадър 3, в своя Руски бал и най-вече - в подкрепа на една от каузите на шоуто - тази за борба със слепотата на движение „Лайънс" клуб „София - Витоша". Той обеща да даде лични 2500 лв., стартирайки голямото събиране на средства във ВИП Брадър 3.

После в живото студио на ВИП Брадър 3 се проведе и първият благотворителен концерт, с който съквартирантите започнаха да събират средства за първата кауза в реалити шоуто "И те могат". Само за 2 часа ВИП съквартирантите събраха 69 507 лева, които заедно с обещаните от Минчев 2500 лв. направиха крайната сума 72 007 лв.

Фаворит на зрителите стана отборът на Милко Калайджиев, Пипи и Тодор Славков, а спортистите в къщата - Мария Грозева и Саша Антунович бяха обявени за най- артистични.

В последните минути от лайфа в къщата влезе 18-годишната Аделина, която остана 30 минути, за да посвети съквартирантите в детайлите на първата им кауза - подкрепа на деца с таланти от домове с деца, лишени от родителски грижи. "Примери като този на Аделина могат най-сетне да променят обществото ни", коментираха после те.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !