Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

От Малдивите: Диляна Попова иска плажове без пластмаса

отпечатай новината

07.03.2019 15:50 | Видян 2188 пъти

От Малдивите: Диляна Попова иска плажове без пластмаса

„През последните 50 години замърсяването с пластмаса се е удвоило. Ние сме последното поколение, което може да направи нещо...“. Това написа Диляна Попова в Instagram. Моделът използва трибуната от социалната мрежа, за да призове последователите си да пазят чистота и да не изхвърлят пластмаса по плажовете.

Красавицата, която е на почивка на Малдивите, показа както красиви местенца там, така и мръсотията, изхвърлена на пясъка и в океана.

Попова е цитирала тревожни данни, според които 73% от замърсяването на плажовете в света е от пластмаса. Тя уточни, че 90% от пластмасата, която замърсява океана идва от само 10 големи реки. „Замърсяването с пластмаса убива над 1,1 млн. морски птици и животни на година“, добавя тя.

Българката е публикувала снимка с фотографа Костадин Кръстев, с когото явно работи по нов проект. Двамата пият от традиционна напитка за Малдивите, като Попова уточнява, че на много места по света пластмасовите сламки са забранени.

Бившата на Асен Блатечки сподели много снимки по бански от приказното кътче, на което събира тен. Още от тях вижте в нашата галерия.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !