Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

И Антония Петрова направи погача на сина си

отпечатай новината

06.03.2019 14:38 | Видян 2170 пъти

И Антония Петрова направи погача на сина си

Преди дни Антония Петрова-Батинкова отбеляза 40 дни от рождението на първородния си син Благовест с ритуала погача, като събра близки и приятели в столичен ресторант.

Събитието се състоя в последния ден на февруари, а малкият Благовест навърши 40 дни на 25 февруари. На самия ден Батинкови са отишли на църква, както повелява традицията. Тогава Антония сподели пред Dir.bg, че това е било и първото излизане на сина ѝ.

Антония бе организирала пищно парти-погача, за да го представи пред обществото и да получи орисия от добронамерени дами в лицето на близки и приятелки. Украсата бе решена в бяло и червено с оглед на предстоящия български празник Баба Марта.

Въпреки големия интерес, на който се радваше малкият Благовест, през цялото време той бе изключително спокоен, така че орисниците успяха да си свършат работата. Дрескодът за партито бе бял или червен акцент, който бе спазен от всички 40 поканени дами.

"Погачата протече по всички български традиции, но с нов прочит в съвремието. Спазихме обичая, като го съчетахме и с приятната атмосфера на саксофонист, водеща в народна носия, която разказваше за всеки детайл и запознаваше гостите, които участваха в ритуалите, перфектно подбрани от всички краища на България за благополучие на сина ни", написа Антония във Фейсбук.

"Имаше много лукс, български традиции, смях, атмосфера, уют, позитивни емоции и любов. Благодарим на всички, които направиха празника ни толкова специален и орисаха Благовест! Сине, орисваме те да си здрав, честит, силен, щастлив, успешен и благословен, като името си! Бест Батинков (Best Batinkov) бъди пръв и най-добрия във всичко, с което се захванеш, като името си! Да бъде!", завърши Батинкова.

Сред гостите бяха и майката на Батинкова, свекърва ѝ и зълва ѝ, а преди да започне партито са присъстваха и гордият татко Ивайло Батинков, както и бащата на Антония.

Снимки от погачата вижте ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !