Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Кайли Дженър стана най-младият милиардер

отпечатай новината

06.03.2019 12:51 | Видян 2518 пъти

Кайли Дженър стана най-младият милиардер

Най-младата милиардерка в света е американската реалити звезда Кайли Дженър с богатство от 1 млрд. долара и 2057-а в последната класация на списание Форбс.

21-годишната Дженър, която има собствена компания за козметични продукти, отне челното място в класацията от създателя на Фейсбук Марк Зукърбърг, който стана милиардер на 23-годишна възраст.

Миналата година американският фотомодел и звезда от риалити шоу оглави класацията на Форбс за най-печелившите знаменитости на възраст под 30 години. Имаше и кампания от фенове на Дженър да даряват пари, за да я направят от милионерка - милиардерка.

Кайли Дженър е най-малката от клана Кардашиян-Дженър, считан за ненадминат в търговската употреба и капитализирането на известността. Кайли обаче се оказа майсторът във фамилията.  

Тя е родена през 1997 година в Лос Анжелис. Дъщеря е на олимпийския шампион по десетобой Брус Дженър и съпругата му Крис. Има три сестри - Кортни, Ким и Клои, както и брат Роб от предишния брак на майка си с адвоката и бизнесмен Робърт Кардашиян.

Баща ѝ пък има трима синове - Бърт, Брандън и Броуди, както и дъщеря Кейси от предходните си два брака. Освен Кайли, Крис и Брус имат още една дъщеря - модела Кендъл Дженър. Крис и Брус се разделят през 2013 година. Официално те са разведени от 2015 - годината, в която олимпийският шампион решава и претърпява операция за смяна на пола. Той промени и името си на Кейтлин Дженър.

Когато е едва 10-годишна, Кайли се появява на екрана в семейното риалити Keeping Up With The Kardashians. Шоуто не се харесва на критиците, които отправят обвинения, че е повърхностно, а членовете на семейството сами подхранват известността си, която отчаяно преследват.

Реалитито обаче печели зрителски интерес, превръща се в едно от най-дълго излъчваните и дори е отличено с награди на публиката.

В първите години на шоуто Кайли е ученичка. Тя посещава гимназия в предградие на Лос Анжелис, където е част от състава на мажоретките и твърди, че с удоволствие участвала в училищните пиеси.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !